De nieuwe Halfenrail
HTA-CE PLUS

Nieuws

Meer nieuws
16.01.2017

Met HTA-CE Plus zet HALFEN een nieuwe standaard!

De klassieke ankerrail is klaar voor een ontwikkelingssprong in zijn evolutie: dankzij uitmuntende verbeteringen in het ontwerp en een optimalisatie van meerdere details kunnen wij u de nieuwe, meer efficiënte HALFEN rails voorstellen.

De innovatieve, warmgewalste  HTA-CE Plus HALFEN rails bieden u meetbare voordelen:
  • Door zijn hoger draagvermogen kan u de nieuwe HTA-CE 40/22P en HTA-CE 50/30P in nog meer verschillende situaties toepassen. Dit minimaliseert de kans op verwisseling van rails en bijhorende bouten op de werf en bij de prefabrikant.
  • Bij de HTA-CE 40/22P rail met een hoger draagvermogen worden de bouten HS 40/22 gebruikt. Hiermee kan u, in vergelijking tot de vroegere oplossing met de HTA-CE 50/30, kosten besparen op de werf en het aantal vereiste bouten verminderen. 
  • Met de nieuwe Plus-rails kunt u nu kiezen voor smallere rails met hetzelfde draagvermogen. De nieuwe rails liggen met hun hoogte van slechts 23 mm (HTA-CE 40/22P) resp. 30 mm (HTA-CE 50/30P) altijd volledig in de betondekking. Dit maakt een nog efficiënter wapeningsontwerp mogelijk.
  • Voor uw meer ambitieuze constructies bieden wij u allerlei mogelijkheden, zoals de gebogen HTA-CE-CS, HALFEN railparen, hoekelementen en op maat gemaakte stukken. De HALFEN bouten en het gehele gamma vindt u terug op onze website www.halfen.be in de huidige brochure B17-E (Engels) of B17-D (Duits).
De nieuwe rails  HTA-CE 40/22P en HTA-CE 50/30P zijn goedgekeurd volgens ETA-16/0453 voor gebruik in heel Europa en beschikken over een CE-markering. Ze kunnen bovendien heel eenvoudig en efficiënt berekend worden met de HALFEN HTA-software. Nadat u een HALFEN rail en de bijhorende bouten gekozen heeft laat de software u toe de resultaten in een lijst te gieten, welke u eenvoudig kan bewaren. Klik hier om de huidige software te downloaden.

U kan onze HALFEN rails  ook als (Tekla-) bouwcomponenten terugvinden in de BIM-bibliotheken en als CAD-tekeningen in de HALFEN PARTcommunity.
...
lees meer
12.09.2016

BIM files for HALFEN Cast-in Channels in the DigiPara® Liftdesigner for elevator planning

You can now find HALFEN Cast-in channels in the DigiPara® Liftdesigner Software product library.

BIM is also becoming increasingly important in the elevator industry: The BIM process optimizes the cooperation between architects, builders and elevator companies. The BIM process allows verification of all details of elevator planning in a building project at any time, and therefore pre-empts any possible errors.

The DigiPara® Liftdesigner is a software tool for efficient planning and configuration of elevators and escalators; this significantly speeds up planning. The DigiPara® Liftdesigner includes predefined elevator parameters, component structure and elevator specifications. It combines all important elevator information for effective 2D elevator drawings and 3D elevator models.

Link to BIM files for HALFEN Cast-in Channels in the DigiPara®
Liftdesigner for elevator planning.
...
lees meer

Technische ondersteuning

Technische ondersteuning door onze afdeling Engineering is een essentieel onderdeel van HALFEN, ook online beschikbaar.

lees meer

HALFEN documentatie

Alle brochures kunnen worden gedownload.

lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Software / CAD

De rechterhand van ontwerpers

De HALFEN software (gratis te downloaden), zorgt voor meer constructieve zekerheid. Het vereenvoudigt nauwkeurige berekeningen en de keuze voor de juiste combinaties van producten.

Software overzicht

HALFEN voor iOS & Android

De "HALFEN Catalogues" app biedt toegang tot gedetailleerde productinformatie. Na het downloaden van de app zijn de gegevens volledig offline, zonder internetverbinding, beschikbaar.

lees meer

Contact

Ons ervaren team wil u graag helpen met eventuele vragen.

HALFEN Contact
HALFEN Internationaal

Company

Wij bieden onze klanten meer dan 20.000 producten en bijbehorende technische oplossingen...

lees meer