Duurzaamheid

HALFEN is a socially and environmentally responsible company. The issues of sustainability, protection of the environment and the reduction of CO2  emissions are very important issues for us.

During the BAU 2017 trade fair the Institut für Bauen und Umwelt e.V. (IBU) presented HALFEN with a EPD declaration for the the original HALFEN Channel and the HALFEN HIT Insulated connection. An EPD® (Environmental Product Declaration) provides transparent and comparable ecological data which helps to evaluate the sustainability and service life of a building.  

EPD - milieuproductverklaring HTA-CE en HZA


De milieuproductverklaring, kort EPD® (Environmental Product Declaration) biedt transparante en gecontroleerde ecologische gegevens voor het evalueren van de duurzaamheid van een gebouw. Zij vormen de basis voor een ecologische beoordeling van gebouwen conform DIN EN 15978. De verklaringen zijn internationaal overeengekomen; ze zijn gebaseerd op de ISO-normen (ISO 14025; ISO 14040ff) en de Europese norm DIN EN 15804.

De EPD - verklaring voor de HALFEN rail HTA-CE en HZA werd tijdens de vakbeurs BAU 2017 in München uitgereikt door het Institut für Bauen und Umwelt e.V. (IBU).

EPD® HALFEN rail HTA-CE en HZA bekijken

EPD - milieuproductverklaring HIT


De milieuproductverklaring, kort EPD® (Environmental Product Declaration) biedt transparante en gecontroleerde ecologische gegevens voor het evalueren van de duurzaamheid van een gebouw. Zij vormen de basis voor een ecologische beoordeling van gebouwen conform DIN EN 15978. De verklaringen zijn internationaal overeengekomen; ze zijn gebaseerd op de ISO-normen (ISO 14025; ISO 14040ff) en de Europese norm DIN EN 15804.

De EPD - verklaring voor de HALFEN koudebrugonderbreking HIT-HP MVX-0805-20-100 werd tijdens de vakbeurs BAU 2017 in München uitgereikt door het Insitut für Bauen und Umwelt e.V. (IBU).
 
EPD® HALFEN koudebrugonderbreking HIT-HP MVX-0805-20-100 bekijken

Energiecertificaat


HALFEN is toegewijd aan de hoogste normen van milieubescherming en erkent de rol die ze kan spelen bij de verbetering van duurzaamheid en CO2-reductie. Dit heeft geleid tot de implementatie van het HALFEN energiebeleid dat is opgesteld op basis van de normen van DIN EN 50001.

SWEDAC Zertifizierungsgesellschaft International GmbH heeft gecontroleerd en bevestigd dat het managementsysteem voldoet aan de eisen van de norm: DIN EN ISO 50001:2011.

Certificaat DIN EN ISO 50001:2011 bekijken