HALFEN
LIVING VALUES

WAARDEN

Wij nemen onze verantwoordelijkheid om u, onze klanten en partners, meer te bieden dan alleen producten en systeemoplossingen,  meer dan alleen “uw beste connectie”.

HALFEN staat voor

VEILIGHEID EN RENDABILITEIT VOOR U EN UW ONDERNEMING.

De basis van ons succes is gebaseerd op waarden en een bedrijfscultuur, doorgegeven door generaties HALFEN medewerkers. HALFEN staat voor deskundigheid en service, maar ook voor tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers die deze waarden dagelijks in hun werk toepassen.

Halfen staat voor kwaliteit
Kwaliteit is de maat van onze prestaties. Product- en servicekwaliteit zijn de basis voor klanttevredenheid op lange termijn. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid en plicht om de hoogste kwaliteit te garanderen in ons verantwoordelijkheidsgebied; het verleggen van grenzen en eisen en meer bereiken dan eigenlijk mogelijk is.

Halfen is uw partner
Vertrouwensvolle relaties met onze medewerkers, klanten, leveranciers en aandeelhouders, evenals onze betrouwbaarheid en gevoel van verantwoordelijkheid voor veiligheid, gezondheid en milieu karakteriseren HALFEN als een lange-termijn betrouwbare partner in de maatschappij.

Halfen is dynamisch
Efficiënte, gedreven en creatieve professionals staan open voor verandering en continue verbeteringen; ze zetten trends voor innovatieve producten en diensten. Ze inspireren onze klanten en stellen nieuwe maatstaven voor de markt, tegelijkertijd zorgen ze voor een duurzame rendabele groei van HALFEN.