slogan: best-connection
Imagine. Model. Make.
Leviat
We zijn er klaar voor.
We zijn één team.

Nieuws

Meer nieuws
21.02.2022

Bezoek Leviat op TechniMat

U bent op zoek naar nieuwe oplossingen in de bouwsector? U wilt gewoon op de hoogte blijven van wat er reilt en zeilt in de bouwwereld? Dan verwelkomen wij je van harte op TechniMat, stand 704. De Leviat experts zullen u met plezier op onze nieuwe stand rondleiden, zodat u weet waarvoor wij en onze productmerknamen (Halfen, Plaka, Scaldex) staan. Tot in Kortrijk op 9 en 10 maart.
...
lees meer
19.07.2021

Leviat maakt tijdbesparende BIM Plug-in voor Halfen gevelplaatverankeringssysteem

Leviat heeft een BIM Plug-in gelanceerd voor de Halfen FPA-5 gevelplaatankers voor betonnen gevels. De BIM Plug-in, die beschikbaar is in Tekla Warehouse, maakt een snelle en eenvoudige plaatsing van het FPA-anker mogelijk en vermindert de modelleertijd met 50% in vergelijking met andere tools.

Het Halfen FPA-5 systeem wordt gebruikt om betonnen gevelplaten te verankeren aan een betonconstructie. Het is verkrijgbaar in belastingklassen 5,0 – 56 kN en kenmerkt zich door een uitstekende verstelbaarheid in alle richtingen. Met de nieuwe Plug-in kan het systeem direct in de BIM-omgeving worden gedetailleerd met behulp van de geometrie van Tekla. De positie van de ankers kan eenvoudig worden aangepast, evenals de afmetingen van de ankers, om te voldoen aan verschillende spouwbreedtes en dergelijke.

De digitale engineeringtools van Leviat omvatten Plug-ins, BIM-objecten en ontwerp- en berekeningssoftware. Leviat werd opgericht in 2020 toen CRH-bedrijven in de divisie bouwaccessoires samenkwamen in één wereldwijde organisatie. Het is de thuisbasis van Ancon, Halfen, Plaka en andere vertrouwde productmerken. Ga voor meer informatie naar Leviat.com.

Download de smart BIM Plug-in gratis bij Tekla Warehouse en bekijk de film op Halfen.com om de extra voordelen te zien die deze Plug-in biedt, plus een demonstratie van de functionaliteit.
...
lees meer

Technische ondersteuning

Technische ondersteuning door onze afdeling Engineering is een essentieel onderdeel van HALFEN (handelt als Leviat), ook online beschikbaar.

lees meer

HALFEN documentatie

Alle brochures kunnen worden gedownload.

lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Software / CAD

De rechterhand van ontwerpers

De HALFEN software (gratis te downloaden), zorgt voor meer constructieve zekerheid. Het vereenvoudigt nauwkeurige berekeningen en de keuze voor de juiste combinaties van producten.

Software overzicht

HALFEN HIT-Calculator Web App

De HIT-Calculator beschikbaar voor alle apparaten – zonder installatie!

lees meer

Contact

Ons ervaren team wil u graag helpen met eventuele vragen.

Leviat Contact
Leviat Internationaal

Company

Wij bieden onze klanten meer dan 20.000 producten en bijbehorende technische oplossingen...

lees meer